Thursday, May 12, 2011

sabar kak wan
begitu tertekan kehidupan dan kebahagian kak wan dan sekeluarga. fitnah demi fitnah datang bersilih ganti menimpa keluarga kak wan. bermula niat yang baik untuk membersihkan najis di dalam tong taik, DSAI disingkir dari kerajaan dengan cara yang amat jijik dan tidak bermoral. najis yang nak dibersihkan DSAI rupa nya terbawa hingga kehari ini.

musuh politik DSAI sentiasa memberi tekanan kerana DSAI adalah penghalang yang akan menghancurkan kebahagaian dan keselesaan mereka - UMNO.- dari satu episod liwat ke satu lagi tuduhan liwat. kemudian ditambah dengan video lucah. inilah yang dinamakan cabaran atau cubaan pada keluarga kak wan. apa kata, DSAI mengistiharkan diri nya TIDAK INGIN MENJADI PERDANA MENTERI.

pada kak wan, berdoa lah selalu tanpa putus asa, bersolat hajat dan taubat memohon KEAMPUNAN dari ILLAH. kebenaran akan ditentang oleh kebathilan secara berterusan. mereka yang jahil akan menggunakan apa saja untuk memusnahkan kebenaran. berserah lah kak wan kepada ALLAH swt. kita ada tempat untuk mengadu. akhir kata tabahkan hati kecil itu dengan takwa.
No comments:

Post a Comment