Thursday, February 24, 2011

najib benar - polis salah
memang benar kata kata dato sri najib tun razak. pemimpin libya, tidak patut menggunakan kekerasan dalam menangani rakyat nya yang berdemonstrasi. sejarah' MELAYU MUDAH LUPA' yang dislogankan oleh mahathir mohammad tidak akan hilang selagi pemimpin yang ada masih terikat dengan KETUANAN MELAYU nya.

mahathir kata operasi lalang bukan kehendak dan arahan dari nya, ia adalah inisiatif ketua polis malaysia diraja. memang betul, menangkap dan sumbat mereka dalam penjara adalah anggota polis. begitu juga kes MAMALI, yang mengepong dan menembak adalah anggota polis, bukan MAHATHIR MOHAMMAD.

mereka yang menyembur air asid dari kereta meriam air adalah polis, melepaskan tembakan gas pemedih mata adalah polis, menangkap dan pukul serta terajang adalah polis. ada kita nampak najib dan kaum krabat - kroni nya yang sepak terajang penunjuk perasaan ?

sebab itu najib beritahu pada gaddaffi, supaya jangan berlaku dzalim para rakyat nya yang menuntut keadilan. kita perhatikan gambar yang ada, adakah najib yang dzalim atau polis


No comments:

Post a Comment